Een Van Aetsvelder is als een vis in het water als hij of zij samen met u dagelijks staat voor de uitdaging stabiliteit èn wendbaarheid te verenigen. Samen grote veranderingen doorvoeren, die afstemmen op lopende projecten, prioriteiten bepalen, risico’s afwegen en de juiste resources en budgetten toewijzen. En samen zorgen voor inspiratie bij uw medewerkers om te helpen ontwikkelen en om de veranderingen te omarmen.

Succesvolle projecten en veranderingen, koud kunstje toch?

Wij weten natuurlijk wel dat succesvol zijn in uitdagende omgevingen niet eenvoudig is. Toch streven wij ernaar om projecten zo in te richten dat succes bijna logisch is, alsof het project een koud kunstje is. Onze collega’s:

  • hebben vanzelfsprekend de competenties, kennis en ervaring om projecten, programma’s en projectportfolio’s te managen;
  • gebruiken theorieën en best practices uit veranderkunde in projectmanagement;
  • kunnen putten uit door ons ontwikkelde oplossingen op het gebied van duurzaam projectmanagement, verbeteren van samenwerking en het verhogen van verandervermogen;
  • zijn thuis in verschillende branches als Onderwijs, Veiligheid, Retail, Transport en Logistiek, Finance en Overheid;
  • zijn ervaren tot zeer ervaren consultants.

 

Verandermanagement èn projectmanagement?

Voor ons zijn verandermanagement en projectmanagement onlosmakelijk met elkaar verbonden. Succesvolle projecten en veranderingen zijn het resultaat van mensen die succesvol werken. Daarom nemen wij de tijd om te dromen, met elkaar ambitie vast te stellen en belangen te verbinden. Tegelijk blijven we sturen we op concrete en heldere doelen, budget, scope en tijdslimiet. En altijd met de achterliggende droom op ons netvlies. Wij zorgen voor inspiratie en energie, structuur en plezier.

Daarom worden uw projecten en veranderingen succesvol: doordat de dromen concreet worden en het concrete voortkomt uit een droom.

Op zoek naar iemand die u naar succesvolle projecten en veranderingen kan leiden?

Neem contact op met Ronald van Rossum.