Projecten nieuw leven inblazen

Cornel krijgt energie van opdrachten die schijnbaar onmogelijk lijken. Hij kan projecten en programma’s nieuw leven inblazen en tot succes brengen. Als resultaatregisseur heeft hij specialisaties in interim-, project- en verandermanagement. In recente projecten is Cornel vanuit de business-zijde actief geweest als projectmanager Quintiq.

Ervaring

Resultaatgerichte drive

‘Na 25 jaar binnen één organisatie gewerkt te hebben, ben ik de consultancywereld ingetrokken. Een stap die aanvoelde als een rigoureuze stap, een stap die je het gevoel gaf dat je al je schepen achter je aan het verbranden was en je helemaal opnieuw moest beginnen. Feitelijk symboliseert dit mij erg goed. Ik ben bereid moeilijke keuzes te maken, keuzes waar ik vervolgens voor sta en voor ga, zelfs als het geen gemakkelijk pad is.

Ik heb een resultaatgerichte drive om van elke opdracht een succes te maken. Ik ben veeleisend voor mijzelf en kan dat ook voor mijn team zijn om uiteindelijk het succes te behalen. Het is deze drive die zowel opdrachtgevers als mijn teams in mij waarderen.’