Daniëlle Vogelenzang

Resultaat Regisseur

“Waarom moeilijk doen als het samen kan?”

Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Daniëlle is een ervaren internationale project- en programmamanager. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring op het snijvlak van business en ICT binnen verschillende organisaties. Ze begrijpt en vertaalt gebruikerswensen naar nieuwe digitale diensten en producten. Daniëlle leidt complexe innovatieprojecten die alle aspecten van business en technologie gerelateerde verandering omvatten. Ze helpt organisaties bij het uitrollen van het efficiëntste pad voor hun projecten en programma’s.

Ervaring

  • Gemeente Rotterdam – Project Manager
  • Currence – Project Manager iDEAL
  • ING Retail – Programma Manager rebranding Postbank
  • Gemeente Den Bosch – Project Manager Implementatie MS Teams
  • FBTO – Programma Manager Online Declareren

 Duidelijk communiceren is zo belangrijk

Om te veranderen heb je mensen nodig. Als project- en programmamanager is communicatie belangrijk in ons werk. Communicatie gaat niet over zenden en ontvangen, maar over begrijpen en verbinden. Met mijn communicatie achtergrond kan ik de boodschap en de opdracht versimpelen voor alle betrokkenen. Daarnaast heb ik een passie voor digitale vernieuwing en zet ik mijn kennis in voor een betere digitale samenleving.

Danielle is de energieke, inspirerende manager die je nodig hebt in verandertrajecten! In een relatief korte periode wist zij eenheid te brengen in een team met leden met verschillende achtergronden en disciplines. Een nieuw concept werd in no-time uitgedacht en klaargestoomd voor een go-to-market aanpak.

Danielle is een energieke professional die veel ervaring heeft in het vak. Ze kan snel vooruit en is erin geslaagd om nieuwe initiatieven te creëren in een uitdagende omgeving. Ik kan haar aanbevelen aan elke organisatie die op zoek is naar een frisse en out-of-the-box kijk op het bedrijf!