Enthousiast en uit eigen wil

Rob is een ervaren project- en programmamanager die gelijktijdig verschillende projecten voor verschillende opdrachtgevers succesvol leidt. Als ondersteunende leider van mensen weet Rob hoe hij medewerkers en stakeholders kan motiveren om hem en het gehele projectmanagementproces enthousiast en uit eigen wil te volgen.

Ervaring

    • Provincie Utrecht: Programmamanager
    • Eneco: Projectmanager / Programmamanager
    • Deloitte & Touche: Projectmanager stafafdeling
    • Boer & Croon: Consultant/ Interim management

Mensen + proces = succes

Binnen organisaties motiveer ik graag de medewerkers hun beste beentje voor te willen zetten, motiveren van teamleden en stakeholders, waardering tonen, wij-gevoel creëren en inspireren. Zorgen dat de mensen mét je werken en niet tégen je. Projectmanagement is net zozeer een kwestie van effectief mensen leiden als van het vakkundig proces managen. Mijn formule:  Mensen + Proces = Succes

“Ik herken Rob als een authentieke en gedreven projectleider waarmee prima samengewerkt kan worden. Hij is in staat de zeer complexe taken binnen de diverse businessteams te managen en tijdig tot het gewenste resultaat te leiden.”

Een goed geoliede machine construeren, met de juiste mensen op de juiste plek, in een verbindende bedrijfscultuur met persoonlijke commitment voor blijvende impact.

“Rob is een zeer deskundige manager die precies weet wat er georganiseerd moet worden om de keten effectief te besturen. Met zijn enthousiasme en visie weet hij bij het initiëren van verbeter trajecten inspirerend en motiverend te zijn voor zijn collega’s. Door zijn vermogen buiten de kaders te denken heb ik veel van hem geleerd tijdens onze samenwerking. Rob is een echte teamspeler die veel belang hecht aan persoonlijk contact.”