Projectmanagement Monitoring

Hoe realiseer je een betrouwbare, voorspelbare en storingsvrije IT dienstverlening voor 29.000 studenten, onderzoekers en (ondersteunend) personeel?

Van Aetsveld heeft de Vrije Universiteit Amsterdam geholpen met de implementatie van ketenmonitoring van IT diensten. Met dit systeem signaleert de VU op proactieve wijze (dreigende) verstoringen aan IT diensten, verkort ze de doorlooptijd en verkleint ze het totale aantal verstoringen. Om dit te bereiken zijn de meest bedrijfskritische IT componenten en diensten in monitoring genomen en heeft Van Aetsveld ingezet op de borging van processen. Tijdens het projectmanagement proces is ook de samenwerking tussen afdelingen vergroot en de interactie tussen belangrijke stakeholders versterkt. Als één van de eerste universiteiten van Nederland monitort de VU nu op ketenniveau de status van haar belangrijkste IT diensten. De projectresultaten zijn dermate naar tevredenheid dat deze monitoring voor meerdere IT diensten ingezet zal worden.

VU Amsterdam

Benieuwd wat Van Aetsveld voor uw bedrijf kan betekenen?

We gaan graag geheel vrijblijvend in gesprek. Bij u, bij ons of virtueel. Het begint met een klik. Op de knop wel te verstaan. En waarschijnlijk komt die andere klik er dan ook heel snel achteraan.