Voor associates / ZZP'ers

We vallen maar meteen met de deur in huis: Associate zijn bij Van Aetsveld… wat levert het je op?

  • Uitdagende opdrachten bij een breed scala aan opdrachtgevers

  • Kennisdelen met vakgenoten

  • Resultaat Regisseur training

  • Korting op certificeringen die relevant zijn binnen het Projectmanagement vak

  • Een honk waar je kunt werken en kunt connecten met gelijkgestemden

Interesse gewekt?

Laten we dan eens kijken wat bovenstaande precies betekent voor je.

Uitdagende opdrachten

We voeren veranderprojecten uit op het snijvlak van Business en IT. De ene keer ligt het zwaartepunt op de IT en bij een volgende opdracht is de vraag juist vanuit de Business gedreven. Je kunt dus opdrachten doen waar jouw expertise en voorkeur naar uitgaat.
Opdrachten zijn vaak groot en complex en daarmee dus geweldig uitdagend. Zo blijf je je ontwikkelen en blijft het werk interessant.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in verschillende branches: Rijksoverheid, Gemeente, Retail, Automotive, Zorg, Energie, Offshore, Onderwijs en binnen het Veiligheidsdomein. En daar komen regelmatig nieuwe branches bij.
Ook neemt Van Aetsveld als consortiumpartner deel aan de gewonnen tender voor Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), de Justitiële Informatiedienst (JIO), het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en Justis voor het leveren van ICT-professionals op inhuurbasis.
We richten ons daarbij specifiek op rollen die binnen het Project- en Programmamanagement uitgevraagd worden.

Kennisdelen

We organiseren regelmatig kennissessies met betrekking tot onderwerpen of ontwikkelingen die relevant zijn voor ons vak. En die kennis delen we ook graag met jou. Je wordt dan ook van harte uitgenodigd om deel te nemen wanneer je het onderwerp je aanspreekt.
Het geeft je tevens de mogelijkheid om te sparren met vakgenoten.

Resultaat Regisseur training

Je hebt het waarschijnlijk al gezien, we noemen onze mensen geen projectmanagers maar Resultaat Regisseur. Dat is namelijk wat we doen bij onze opdrachtgevers: we regisseren resultaat.

Achter de Resultaat Regisseur bevindt zich een uitgebreid gedachtengoed wat we een aantal jaar geleden ontwikkeld hebben.
Regelmatig trainen we dit gedachtengoed omdat we dit dagelijks inzetten bij onze opdrachtgevers. Als Van Aetsveld Associate krijg jij de gelegenheid om je hierin ook te ontwikkelen.

Korting op certificeringen

Van Aetsveld is onderdeel van Lagant Groep. Je hebt waarschijnlijk wel eens van Lagant gehoord. Al ruim 30 jaar verzorgen we trainingen en opleidingen op het gebied van Verandermanagement. Denk aan:

  • Agile & Scrum (SAFe, Agile, Scrum)
  • IT en servicemanagement (ITIL, SIAM)
  • Leiderschap & vaardigheden (trainingen voor NLP en Agile coaches en Connective Leadership)
  • Project- en Programmamanagement (Agile, Prince2)
  • Verandermanagement (Change Management)

EXCLUSIEF voor Van Aetsveld Associates!

Wanneer je als Van Aetsveld Associate aan het werk bent bij één van onze opdrachtgevers krijg jij met korting toegang tot al onze trainingen en opleidingen.
Handig wanneer je bijvoorbeeld je certificeringen wil halen of updaten.
Zo ondersteunen we jou bij je ontwikkeling en helpen we je je opdracht optimaal uit te voeren.

Een vast honk

Je hebt de keuze gemaakt om als zelfstandige aan de slag te gaan en opdrachtgevers te helpen met de inzet van jouw unieke kwaliteiten. En dat bevalt hartstikke goed.

En toch, af en toe, is het best leuk om een honk te hebben waar je je thuis voelt. Waar je vragen kunt stellen aan vakgenoten en mensen kunt ontmoeten. En waar je eens een dagje op kantoor kunt werken wanneer je daar behoefte aan hebt. Zonder dat je inlevert op je autonomie.

Bij Van Aetsveld bieden we je precies dit. We vinden het leuk om kennis met elkaar te delen en praten graag met elkaar over ons vak. We nodigen je graag uit om je bij ons aan te sluiten.

Hoe dat werkt? Heel simpel.

Meld je aan via het formulier hieronder. We nemen dan contact met je op om kennis te maken en samen te kijken hoe jij als Associate aan de slag kunt.

Nog niet kennismaken maar al wel vast alle opdrachten in je inbox ontvangen? Geef dat in het formulier hieronder aan.