• Transitie PMO IT

  Een Van Aetsveld Young professional kreeg een uitdagende rol binnen het portfoliomanagementoffice IT van Jumbo Supermarkten. De organisatie zat middenin een Agile transformatie zat. De afgelopen periode is het Agile werken en iteratieve ontwikkeling steeds verder uitgebreid binnen zowel de business als de IT. Een spannende periode, bij een zeer dynamische organisatie!

  Lees meer
  Lees meer over
 • Identity (en access) management is meer dan IT

  Ronald van Rossum is als projectmanager verantwoordelijk voor het neerzetten van Identity en Access Management. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers hun werk goed kunnen doen? Hoe zorg ik ervoor dat medewerkers die uit dienst zijn niet meer bij de systemen kunnen?

  Lees meer
  Lees meer over
 • Succesvole aanpak ondermijning

  Door de wereld van de aanpakkers te verbinden met de beleidsmakers pakt Gouda ondermijning aan. Als programmaleider Aanpak Ondermijning bij de gemeente Gouda kreeg Van Aetsveld de uitdaging een brug te slaan tussen twee werelden.

  Lees meer
  Lees meer over
 • RIEC Den Haag

  Ketenregisseur Afpakken

  Samenwerken binnen RIEC-verband lijkt vanzelfsprekend. De ketenregisseur Afpakken jaagt financiële interventies aan, want misdaad mag niet lonen!

  Lees meer
  Lees meer over
 • Aanpak ondermijning in "De Markiezaten

  Een ontkleurd programmaleider voor de acht gemeenten in het uiterste westen van de provincie Noord-Brabant (Bergen op Zoom – Roosendaal en omgeving): de Markiezaten. Hij zet de juiste koers om ondermijning aan te pakken. Daarbij helpt hij de gemeenten en haar partners om samen in actie te komen en echt door te pakken.

  Lees meer
  Lees meer over
 • Succes met programma: KLASSE

  Programma uitdaging De NS heeft het programma KLASSE overgenomen tussen januari 2014 en april 2015. Dit programma levert case handling, inclusief correspondentie en emails richting reizigers. Ook moest SAP CRM IC, SAP PI en SAP DP worden ingericht

  Lees meer
  Lees meer over
 • Projectmanagement Monitoring

  Hoe realiseer je een betrouwbare, voorspelbare en storingsvrije IT dienstverlening voor 29.000 studenten, onderzoekers en (ondersteunend) personeel? Van Aetsveld heeft de Vrije Universiteit Amsterdam geholpen met de implementatie van ketenmonitoring van IT diensten.

  Lees meer
  Lees meer over