Voor opdrachtgevers

Nog steeds zien we dat verandertrajecten niet opleveren wat er van wordt verwacht. Ook zien we regelmatig dat verandertrajecten meer geld kosten dan begroot of later worden opgeleverd dan was gepland.

Bij Van Aetsveld, onderdeel van Lagant, geloven we dat het anders kan en anders moet. We geloven ook dat iedere organisatie in staat is zichzelf te verbeteren op het gebied van het uitvoeren van veranderingen. En dit is tegenwoordig, met het steeds sneller op ons afkomen van noodzakelijke veranderingen, een randvoorwaarde om als organisatie te overleven.

We helpen daarom opdrachtgevers in verschillende branches hun veranderambities te realiseren. Bijvoorbeeld: Rijksoverheid, Gemeente, Retail, Automotive, Zorg, Energie, Offshore, Onderwijs en binnen het Veiligheidsdomein. Over die laatste twee vertellen we graag wat meer:

Onderwijs

Wij delen uw passie voor onderwijs. Zelf geven wij regelmatig les. Zo blijven we actief onderdeel van de onderwijsdynamiek en cultuur. Bovendien werken we samen met partners die beschikken over specifieke expertise op het gebied van didactiek en onderwijs- en leeromgevingen. Hierdoor kunnen we u uitstekend helpen in het transformatieproces dat het onderwijs nu doormaakt. En als we denken dat we uw onderwijsinstelling niet kunnen helpen, zeggen we ‘nee’. Dus kunt u op ons vertrouwen als we ‘ja’ zeggen.

Onvergetelijk onderwijs: het kán

Wij geloven dat onvergetelijk onderwijs mogelijk is. Onvergetelijk voor jongeren én voor onderwijsprofessionals. Dagelijks helpen wij onderwijsinstellingen om, ondanks obstakels en spanningsvelden, kansen te zien en te benutten. Dankzij onze jarenlange ervaring met veranderingen binnen onderwijsinstellingen weten wij wat werkt. We kennen best practices, we weten wat onderwijsprofessionals motiveert om te veranderen. We kennen hun denken en gedrag. We nemen snel waar, spiegelen en stellen oplossingen voor. Zo leveren we toegevoegde waarde, alsof we onderdeel van uw team zijn.

Veiligheidsdomein

In Nederland is ‘je veilig voelen’ een kernwaarde. Elke dag weer werken vele professionals in het veiligheidsdomein hard om veiligheid te bevorderen: op straat, in penitentiaire inrichtingen, in recherche-, regie- en bestuurskamers. Tegelijkertijd is het veiligheidsdomein continu bezig met vernieuwen en verbeteren: in regio’s, in gemeenten, in samenwerkingsverbanden. In een complex maatschappelijk krachtenveld, altijd onder het vergrootglas van politieke en publieke opinies. Stilstaan is daarbij geen optie. Hoe behoud je de passie om nieuwe veiligheidsuitdagingen op te pakken? Hoe behoud je daadkracht, innovatie en doorzettingsvermogen, ook als het moeilijk wordt?

Samen een stap vooruit zetten, ook als het moeilijk wordt: in die houding herkennen wij onszelf.

In een complex krachtenveld zijn wij in staat om de grote bewegingen te zien en te begrijpen wat dit betekent voor uw medewerkers, processen, organisatie en besturing. Onze uitgebreide verander- en projectervaring in het veiligheidsdomein zorgt ervoor dat we precies die hulp kunnen bieden die nodig is. Op maat en vooral doeltreffend. Zodra het besluit om te veranderen genomen is, zorgen we voor slagkracht en motivatie. Dreigt een veranderproces of samenwerking vast te lopen, dan creëren we ruimte. Onze inzet: betrokken, degelijk, creatief, proactief.

Benieuwd wat onze aanpak voor uw bedrijf kan betekenen?

We gaan graag geheel vrijblijvend in gesprek. Bij u, bij ons of virtueel. Het begint met een klik. Op de knop wel te verstaan. En waarschijnlijk komt die andere klik er dan ook heel snel achteraan.