Onvergetelijk onderwijs: het kán

Wij geloven dat onvergetelijk onderwijs mogelijk is. Onvergetelijk voor jongeren én voor onderwijsprofessionals. Dagelijks helpen wij onderwijsinstellingen om, ondanks obstakels en spanningsvelden, kansen te zien en te benutten. Dankzij onze jarenlange ervaring met veranderingen binnen onderwijsinstellingen weten wij wat werkt. We kennen best practices, we weten wat onderwijsprofessionals motiveert om te veranderen. We kennen hun denken en gedrag. We nemen snel waar, spiegelen en stellen oplossingen voor. Zo leveren we toegevoegde waarde, alsof we onderdeel van uw team zijn.

Wij helpen u succesvol te veranderen

Samen met onderwijsprofessionals en management realiseren we complexe veranderingen, bijvoorbeeld:

  • De invoering van blended learning.
  • Het programma Focus op Vakmanschap in het mbo.
  • Begeleiden van een universitair campusontwikkeling- en samenwerkingstraject.

We zorgen dat er een gemeenschappelijke visie komt, die wordt omgezet in een concrete en logische koers waar iedereen in wordt meegenomen.

Van Aetsveld: thuis in het onderwijs

Wij delen uw passie voor onderwijs. Zelf geven wij regelmatig les. Zo blijven we actief onderdeel van de onderwijsdynamiek en cultuur. Bovendien werken we samen met partners die beschikken over specifieke expertise op het gebied van didactiek en onderwijs- en leeromgevingen. Hierdoor kunnen we u uitstekend helpen in het transformatieproces dat het onderwijs nu doormaakt. En als we denken dat we uw onderwijsinstelling niet kunnen helpen, zeggen we ‘nee’. Dus kunt u op ons vertrouwen als we ‘ja’ zeggen.

Wilt u weten hoe Van Aetsveld uw onderwijsinstelling kan helpen om succesvol te veranderen? We gaan graag met u in gesprek. Neem contact met ons op.