Succes moet je vieren

Van Aetsveld zet IPMA B-toppers in het zonnetje.

Only Friends in Amsterdam Noord ontvangt IPMA B toppers.

Geschreven door

Webteam Van Aetsveld
Projecten en veranderingen

Op maandag 25 juni 2019 zijn tijdens het ‘Van Aetsveld event’ de IPMA B gecertificeerde projectmanagers in het zonnetje gezet. In de afgelopen 15 jaar heeft Michel Munier 23 projectmanagers succesvol begeleid bij hun IPMA B certificering. Nu was het tijd om voor hen wat terug te doen. Only Friends, het sportcentrum voor kinderen met een beperking, ontving de projectmanagers.

Heel pure en prikkelende verhalen die echt blijven hangen. Heel mooi.”
Daniel

Projectmanagement toppers

Deze toppers van Projectmanagement Nederland  staan er waarschijnlijk zelf nooit zelf bij stil, maar zij behoren tot de groep mensen die medeverantwoordelijk is voor veranderingen, verbeteringen en innovaties in Nederland. Onder het genot van een hapje, drankje, praatje en een sportieve activiteit hebben we informeel bijgepraat met Michel als gastheer.

Informele kennisuitwisseling

De genodigden, werkzaam bij o.a. de waterschappen, MN, Nationale Nederlanden, KPN, Bakker Sliedrecht, SPIE, Schiphol, maakten informeel kennis met elkaar. Volgens ons succesvolle Kenniscafé/proeverij concept luisterden ze vervolgens naar het passievolle verhaal van Dennis Gebbink, oprichter en directeur van Only Friends en proefden zij van het Secure Based program van Jeen de Spa met prachtige persoonlijke verhalen, ingebracht door de deelnemers zelf. En wanneer je op de locatie van Only Friends bent op het Friendship Sport Centre in Amsterdam Noord, dan hoort daar een sportief element bij: voor de borrel en de BBQ maaltijd is er nog een intensief potje rolstoelbasketbal gespeeld.

Hangend aan je lippen heb ik aandachtig naar je verhaal geluisterd. Ooit hoop ik “the extended version” te horen
Theo Vermeer over Jeen

Waardering

Het event werd zeer gewaardeerd getuige de mooie reacties en bedankjes. Speciale dank aan Dennis Gebbink van Only Friends en aan onze collega’s Jeen de Spa en Michel Munier!

Het was heel gezellig, leerzaam en door de locatie met het verhaal ook ontroerend
Jan Welling