Succesvolle kennisuitwisseling

Geschreven door

Webteam Van Aetsveld
Projecten en veranderingen

Terugblik Smart City event

Op naar een Smart en Safe Society! We kijken terug op een prachtig event met onze klanten. Van Aetsveld was op 21 juni 2019, de dag dat de zomer echt begon, aanwezig met stand en ronde tafelgesprek op het Smart city event van Euroforum. Dag ervoor waren de deelnemers al op excursie geweest!

Ervaringen uitwisselen

Als aftrap presenteerde Peter van Dusseldorp de resultaten van een onderzoek dat hij in opdracht van het Hague Security Delta heeft uitgevoerd. Daarin nam hij de aanwezigen mee op weg naar een Safe Society. Vanuit deze basis is met de aanwezigen verder gesproken over hun eigen ervaringen en uitdagingen. Wat opviel was het enthousiasme om over de combinatie van smart technologie en stedelijke veiligheidsvraagstukken te praten.

Aanpak neergezet

De gedeelde inzichten maakten duidelijk, dat de inzet van Smart city technologie veel kansen biedt. Het is een uitdaging om die ten volle te benutten. Gelukkig had Peter daarvoor een handreiking. Hij presenteerde een praktische vragenlijst die je helpt om stappen te zetten.

Terugblik Smart City event

Onderstaand treft een u twee korte video’s van onze samenwerkingspartner Euroforum. Die geven een mooie impressie van de dagen.

Dag 1 stonden de excursies gepland:

YouTube video

En dag 2 waren de lezingen, ronde tafelgesprekken en workshops:

YouTube video

Meer weten?

Wilt u het besproken stappenplan ontvangen? Of wilt u dat we de presentatie on uw eigen organisatie herhalen? Vul dan onderstaand vragenformulier in, of stuur uw vraag naar ons.