Jens Caljé

Resultaat Regisseur

“Veel verantwoordelijkheid voor mijn teams”

Drive om doelen of resultaten te realiseren

Als resultaatregisseur bij Van Aetsveld richt Jens zich vooral op project- en/of delivery management in (scaled) Agile omgevingen. Kenmerkend voor Jens is zijn drive om afgesproken doelen of resultaten te realiseren. Hij heeft een ‘whatever it takes’ mentaliteit. Maar ook zijn organisatiesensitiviteit en zijn vermogen teams te bouwen en in beweging te krijgen zijn kenmerkend voor hem.

Ervaring

  • Jumbo Supermarkten – Project manager Online
  • Ahold Delhaize – Projectmanager MyPay & MyHR
  • TenneT – Projectmanager MyHR & MyCertiQ
  • Rabobank – Projectmanager Online

Korte lijnen, met de diverse disciplines in de teams dicht bij elkaar

‘Ik werk het liefst aan projecten die er echt toe doen. Met veel aandacht, veel verantwoordelijkheid, veel stakeholders en veel afhankelijkheden. Ik werk vanuit de overtuiging dat de mensen die tot een team gevormd worden de belangrijkste succesfactor zijn voor het bereiken van de gewenste resultaten.

Ik heb veel ervaring opgedaan met het werken volgens Agile principes (Scrum en KanBan methodiek). Dat betekent korte lijnen, met de diverse disciplines in de teams dicht bij elkaar. En ook veel verantwoordelijkheid voor de teams zelf en veel aandacht voor leren en verbeteren. De energie die er dan ontstaat in teams en het resultaat dat daarmee wordt bereikt, is prachtig om te zien!’