Koos de Heer

Resultaat Regisseur

“Als het makkelijk was, had je mij niet gebeld!“

Ervaren projectleider, verandermanager en interim-manager

Koos heeft veel ervaring als projectleider, verandermanager en interim-manager in zowel profit (IT, Retail) als not-for-profit (overheid, onderwijs). Maar ook in training, coaching en het begeleiden van workshops is hij helemaal thuis. Samenwerken en processen verbeteren zijn kernwoorden die bij hem passen.

In een complex vraagstuk in een nog complexere stakeholder-omgeving heeft Koos door zijn persoonlijke benadering resultaten geboekt en is dit belangrijke strategische agendapunt tijdig gerealiseerd. Koos heeft humor en past zich snel aan. Hij laat zich niet van zijn stuk brengen en is een zeer prettige collega om mee te werken.

Ervaring

  • Albert Heijn – Programma manager AH Online
  • Van Aetsveld – Consultant, trainer en coach
  • Hogeschool Utrecht – Docent verandermanagement
  • Ahold Delhaize – Project manager
  • De Haagse Hogeschool – Deelprojectleider Systeemaanpassingen HRM en FEZ
  • Vrije Universiteit Amsterdam – Programmamanager Gewoon Goed

Heel prettig aan Koos vond ik dat hij er gewoon voor zorgde dat het in orde kwam. Als er een issue was trok hij meteen aan de bel, maar meestal liep het gewoon op rolletjes. Dat gaf een groot vertrouwen.

Creëert verbinding en daarmee beweging

‘Ik ben op mijn best in complexe situaties waar gehandeld moet worden. Ik creëer snel verbinding en daarmee beweging. Procedures en documenten zijn belangrijk, maar nog belangrijker is het gesprek en het gezamenlijke doel. Een project is niet alleen voor de organisatie om beter te worden, maar ook voor de mensen die het project uitvoeren.’