Marcel Jansen

Resultaat Regisseur

“De reis bepaalt het eindresultaat en succes”

Op de rails

Marcel is Senior Consultant bij Van Aetsveld en IPMA-B gecertificeerd. In de afgelopen ruim 20 jaar heeft hij projecten en programma’s uitgevoerd bij een diverse groep klanten in uiteenlopende branches. Opdrachten meestal op het raakvlak van organisatie, verandering en IT. Zijn expertises liggen bij het werken in internationale omgevingen en het opereren in complexe/grote organisaties. Daarnaast heeft hij veelvuldig geopereerd als interim project- of programmamanager, waarbij hij projecten (terug) op de rails heeft gezet. Het feit dat hij als lijnmanager/stuurgroeplid ook meermaals bij projecten betrokken is geweest, maakt dat hij opdrachtgevers beter begrijpt.

Marcel kan zich organisaties snel eigen maken en doorziet snel hoe de verhoudingen liggen. Hierbij helpt zijn analytische en bedrijfskundige achtergrond.

Ervaring

  • Shell – project-/programmamanager: Cloud, ICT-infrastructuur management, Data Centra
  • Strafrechtketen – programmamanager: digitaliseren strafrechtdossiers, SaFe/Scrum/Agile
  • NXP – projectmanager: Merger & Acquisition Qualcomm
  • Lindorff – Manager ICT & Algemene Zaken: pakket selectie, SAP implementaties

Ambities realiseren

‘Mijn kracht zit in het begeleiden van organisaties in hun veranderambities. Het vanuit een heldere probleem- en doelstelling samenwerken is voor mij de basis voor succes. Vanuit een gezamenlijk vertrekpunt weten waar je heen gaat en waarom dat zó belangrijk is.

Mensen betrekken en daarbij recht doen aan hun belangen. Niet omdat het zo hoort, maar vanuit een oprechte interesse in de mensen en betrokkenheid bij de organisatie.

Mijn doel is een projectteam en atmosfeer te creëren waarbinnen men graag werkt en trots is. Om goed en plezierig te kunnen samenwerken staan eerlijkheid, transparantie en professionaliteit bij mij hoog in het vaandel.’