Samenwerken in het veiligheidsdomein

In Nederland is ‘je veilig voelen’ een kernwaarde. Elke dag weer werken vele professionals in het veiligheidsdomein hard om veiligheid te bevorderen: op straat, in penitentiaire inrichtingen, in recherche-, regie- en bestuurskamers.

Tegelijkertijd is het veiligheidsdomein continu bezig met vernieuwen en verbeteren: in regio’s, in gemeenten, in samenwerkingsverbanden. In een complex maatschappelijk krachtenveld, altijd onder het vergrootglas van politieke en publieke opinies.

Stilstaan is daarbij geen optie. Hoe behoud je de passie om nieuwe veiligheidsuitdagingen op te pakken? Hoe behoud je daadkracht, innovatie en doorzettingsvermogen, ook als het moeilijk wordt?

Succesvol veranderen: het kàn

Succesvol veranderen in het veiligheidsdomein: het kàn

Samen een stap vooruit zetten, ook als het moeilijk wordt: in die houding herkennen wij onszelf. Die houding stelt Van Aetsveld in staat om relaties in het veiligheidsdomein te helpen resultaten te behalen met uitdagende veranderingen en projecten. Bijvoorbeeld:

  • Bij het afpakken van crimineel vermogen door middel van regionale samenwerking van politie, Openbaar Ministerie, Belastingdienst, gemeenten en FIOD.
  • Bij de transitie naar de Nationale Politie om de nieuwe korpsdirecties integraal werkend te krijgen. En bij de uitdaging om meer diversiteit in teams te krijgen.

Precies de hulp die u nodig hebt

In een complex krachtenveld zijn wij in staat om de grote bewegingen te zien en te begrijpen wat dit betekent voor uw medewerkers, processen, organisatie en besturing. Onze uitgebreide verander- en projectervaring in het veiligheidsdomein zorgt ervoor dat we precies die hulp kunnen bieden die nodig is. Op maat en vooral doeltreffend. Zodra het besluit om te veranderen genomen is, zorgen we voor slagkracht en motivatie. Dreigt een veranderproces of samenwerking vast te lopen, dan creëren we ruimte. Onze inzet: betrokken, degelijk, creatief, proactief.

Van Aetsveld: sterk in het veiligheidsdomein

Ook voor ons is stilstaan geen optie. Daarom blijven we ons ontwikkelen. Niet alleen op ons vakgebied verandermanagement en projectmanagement, maar ook door innovatieve concepten, opleidingen en allianties te ontwikkelen op het gebied van veiligheid en samenleving. Onze partners hierin zijn bijvoorbeeld:

 

Wilt u de stap vooruit maken met Van Aetsveld?

Wilt u uw organisatie leiden naar succesvolle projecten en veranderingen? Neem vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met u aan uw succesverhaal te werken.